Αποποίηση Κληρονομιάς: Πότε εισπράττουν οι Δικαιούχοι μια Ασφάλεια Ζωής;

30 Νοε 2018

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στο κέντρο εκδηλώσεων "Μια Φορά" στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της PF MyLifePartners. Μια βραδιά που εκτός από την καθιερωμένη κοπή πίτας είχε ως κύρια χαρακτηριστικά, βραβεύσεις συνεργατών για το 2018 αλλά και οριοθέτηση στόχων για το 2019. Και βέβαια δεν έλειπαν οι διακεκριμένοι καλεσμένοι και οι καλοί φίλοι.

Η PF mylifepartners πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των διακεκριμένων συνεργατών της σε συνδυασμό με την κοπή πίτας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες, φίλοι καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών: ο κ. Σαίας Κάρολος CEO της Interasco, ο κ. Σακελαρίου Νικόλαος διευθυντής πωλήσεων της ΑΧΑ, η κ. Κουφάκη Μαρία διευθύντρια διεύθυνσης υποστήριξης πωλήσεων της Eurolife, ο κ. Ζερβουδάκης Παναγιώτης διευθυντής πωλήσεων της Generali, ο κ. Τσαούσης Στάθης διευθυντής εμπορικών λειτουργιών της Ergo, ο κ. Μαράκη Σωτηρία εμπορική διευθυντρια της AIG, ο κ. Χατζηδημητρίου Μάγκνους Manager ανεξάρτητου δικτύου πωλήσεων της Metlife και πολλά άλλα στελέχη εταιρειών.

Η βραδιά ήταν προς τιμήν των συνεργατών της MLP - Family, στους οποίους αφιερώθηκε και το Moto της βραδιάς "οι Συνεργάτες μας το κλειδί της επιτυχίας μας". Ο διευθύνων σύμβουλος Περικλής Φαραός ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, έκανε μια ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς, μοιράστηκε τους νέους στόχους για το 2019, με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη νέων γραφείων. Επιπλέον ο κος Φαραός μίλησε για κοινωνικά ζητήματα της εποχής όπως για την ανεργία , την έλλειψη κοινωνικού κράτους, για την υγεία και το ασφαλιστικό και φυσικά δεν παρέλειψε να εξυψώσει και το μοναδικό έργο που προσφέρει το επάγγελμα των ασφαλιστικών πρακτόρων στους συνανθρώπους μας. Επιπλέον ο κος Φαραός ανακοίνωσε πως το 2019 θα είναι χρονιά σταθμός για την ΜLP συμπληρώνοντας 5 χρόνια στην ελεύθερη αγορά καθώς επίσης πως αυτήν την χρονιά θα επενδύσει εξ ολοκλήρου στην εικόνα και την ψηφιακή επικοινωνία, τα οποία θεωρεί πως θα βοηθήσουν στην συνεχή επιτυχία της MLP. Ορόσημο της βραδιάς αποτέλεσαν οι βραβεύσεις των επιτυχόντων συνεργατών για το έτος 2018 καθώς και η παρουσία του φίλου και συνεργάτη κ. Ernesto Di Giorgio διευθυντή πωλήσεων bancassurance της AXA ,ο οποίος αποτέλεσε συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην MLP και την AXA και επετεύχθη έτσι μια πρωτοποριακή συμφωνία και συνεργασία ανάμεσα τους. Την επιτυχία τους αυτήν επισφράγισε ο κος Φαραός με ένα συμβολικό δώρο προς τον κ. Ernesto Di Giorgio.

Όμορφη στιγμή της βραδιάς, η έκπληξη που διοργάνωσαν οι συνεργάτες της Mlp με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο και δώρο προς τιμήν του αγαπημένου manager, ηγέτη, φίλου και εμπνευστή του οράματος της Pf mylifepartners Περικλή Φαραό.

Η διαδρομή της Pf mylifepartners έχει αφετηρία από το 1992 και από τότε όπως και κάθε χρόνο αναδεικνύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την αγάπη της για τον ασφαλιστικό κλάδο, την αγάπη της για τον άνθρωπο την σημαντικότητα της αξίας της ομαδικότητας , του οικογενειακού κλίματος στην εργασία και φυσικά την αξία του οράματος που πρέπει να συντροφεύει τον καθένα στην επαγγελματική του πορεία.

Τέλος ο κ. Φαραός ευχαρίστησε όλους τους φίλους, τις οικογένειες, τους συνεργάτες και τις εταιρείες που εδώ και 5 χρόνια στηρίζουν τo έργο της PF mylifepartners.

Τις βραβεύσεις για τον διαγωνισμό πωλήσεων απένειμαν:

Η κ. ΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Διευθύντρια Διεύθυνσης Υποστήριξης Πωλήσεων EUROLIFE στον 3ο SENIOR ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

Ο κ. ΓΑΔ ΒΛΑΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ EUROLIFE στην 2Η SENIOR ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΜΑΣΚΑΛΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Ο κ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ERGO στον 1ο SENIOR ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Αύξηση συνολικών εισπράξεων ζωής advanced ασφαλιστικός σύμβουλος

Ο κ. Ernesto DI GIORGIO Διευθυντής Πωλήσεων Banc assurance AXA στον 3ο ADVANCED ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΖΩΗΣ κ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

Αύξηση συνολικών εισπράξεων advanced ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Ο κ. ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ERGO στον 2ο ADVANCED ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΑΡΓΥΡΙΟ

Ο κ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΓΚΝΟΥΣ Manager ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ METLIFE στον 1ο ADVANCED ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ

Πρώτοι σε συνολικές εισπράξεις

Ο κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΧΑ στον 3ο ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ MLP 2018 κ. ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Ο κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ GENERALI στον 2ο ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ MLP 2018 κ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ο κ. ΣΑΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ INTERASCO στον 1ο ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ MLP 2018 κ. ΔΑΜΑΛΙΤΗ ΑΡΓΥΡΙΟ

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΦΑΡΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ ΣΤΟΥΣ:

ΓΑΛΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στο κέντρο εκδηλώσεων "Μια Φορά" στο Περιστέρι.